Sonja Aldén släpper vinterskimrande En magisk juletid

Nu släpper Sonja Aldén ny efterlängtad julmusik; En magisk juletid – en skimrande, sagolik och närmast filmisk vals.

Sonja Aldén har en förmåga att, med tidlösa melodier, vackra texter och sin unika röst, berätta historier som berör. Få kan som hon sprida julens budskap. “En magisk juletid” är skriven av den norska låtskrivaren Arnfinn Tellefsen, med textbearbetning av Sonja själv. Den kom till honom mitt i pandemin och kom att spegla känslan av vad som verkligen är viktigt när det kommer till kritan. Tid tillsammans med de vi älskar, goda minnen och tillförsikt. Han kunde höra just Sonjas röst på låten, och så blev det.

-Jag kände direkt att det var något väldigt speciellt med den här låten och jag bara längtade in i studion. Den omedelbara känslan är sällsynt och mycket vacker. Alla bitar från A till Ö föll på plats som i ett perfekt pussel och jag längtar tills fler får höra och känna den. säger Sonja.

En magisk juletid kan även upplevas live i jul på någon av de 22 julkonserter som Sonja framför i gott sällskap av några av landets bästa röster under julturnén Christmas Night. HÄR finns turnéplan och mer info.

Sonja Aldéns stora genombrott kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig till final med sin stora hit För att du finns. Den prisbelönta sångerskan har sedan dess släppt flera album, skapat några av våra allra mest populära sånger och även medverkat flera gånger i Melodifestivalen.