What´s Love Got To Do With It, Tina Turner Tribute till Malmö Arena!

What´s Love Got To Do With It! Tina Turner Trbute!
Fredagen den  6e maj Malmö Malmö Arena

What’s Love Got To Do With It? är den ultimata hyllningskonserten till en av de mest ikoniska och älskade artisterna genom tiderna, Tina Turner. Nu får äntligen fans i Sverige chansen att ta del av denna succéturné och dess musikaliska resa genom souldrottningens fantastiska karriär. Hyllningskonserten är producerad i London.

Publiken kan förvänta sig en sprakande show där Tina Turners högoktaniga och energiska utstrålning matchas fullt ut av den rutinerade artisten Elesha Paul Moses.

Elesha har sjungit med artister som Lionel Richie och uppträtt i tv-program som X Factor, The Voice, Top of the Pops och Eurovision Song Contest. Hon har spelat in flera egna skivor och hennes låtar har spelats i Hollywoodfilmer. Elesha har alltid älskat de stora souldrottningarna. Publik och recensenter kan intyga att hon är den perfekta artisten att tolka och hylla den största drottningen av alla, Tina Turner.

Ett stort liveband skapar den perfekta inramningen till Elesha fantastiska röst. Tillsammans skapar de en härlig känsla där publiken påminns om att Tina Turner är Simply the Best.

Hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits och många, många fler, får publiken i gungning och allsången är ett faktum.