Tävla i Sverigemagasinet och Vinn en skördehelg i Domaine Rabiega

Den välkända vingården Domaine Rabiega, som tidigare under en lång tid ägdes av statliga Vin & Sprit AB, har idag förvärvats av Gastronomic Development SARL, ett helägt dotterbolag till Gastrodev Vin & Sprit AB. Domaine Rabiega ligger strax utanför Draguignan i Provence, Frankrike.Bakom Gastrodev Vin & Sprit AB står en mindre grupp svenska investerare som tillsammans med grundarna och den störste ägaren Yohan Adell von Corswant har gjort förvärvet och vingårdens fortsatta utveckling möjlig.

– Efter en tids renovering räknar vi med att öppna hotellet och restaurangen till påsken 2021. Gårdens butik med försäljning av våra egna viner är dock öppen som vanligt även nu, berättar Yohan.

Tillsammans med Sverigemagasinet arrangeras en fantastisk tävling med start den 17 mars. Priset är en skördehelg i anrika Domaine Rabiega som ligger strax utanför Draguignan i Provence, Frankrike. Tävlingen delas upp i tre etapper med tre frågor vid respektive utgivning av Sverigemagasinet. Aktuella datum att hålla ögonen på är 17 mars, 21 april, 19 maj. Tävlingen avslutas den 19 juni och vinnarna förkunnas den 23 juni i Sverigemagasinet. Priset gäller för två personer till ett värde av ca: 40000 kr.

Priset gäller för två personer till ett värde av ca: 40 000 kr.

Information om Domaine Rabiega

Hotell med 23 dubbelrum, restaurang med 80 platser, bar, pool och boulebana. Gården är på 12 hektar med ca 10 hektar vinodling. På gården finns konferensrum för upp till 60 personer samt en butik med gårdens egna viner och andra lokala produkter. Domaine Rabiega har kapacitet att producera upp till 1 miljon flaskor årligen.

Gården ligger ca 1 timme från Nice flygplats och ca 30 min från Saint-Tropez.