Succé för Magnus Ugglas nya monolog Johnny The Fucker!

Magnus Ugglas nya monolog Johnny the Fucker hade premiär på Kulturhuset Stadsteatern i onsdags kväll. Succén är ett faktum! Kritikerna är eniga i sina positiva bedömningar och kallar den folkkära artisten för en estradör. De tio föreställningarna på Kulturhuset Stadsteatern är sedan länge utsålda och monologen får därför en fortsättning på Rival i Stockholm med start den 25 januari.

Aftonbladet ger fyra plus och skriver att det är vansinnigt roligt. Magnus Ugglas monolog – rolig, fräck och ett bevis för vilken bra estradör han är.

Dagens Nyheter:
Estradören Magnus Uggla kopplar greppet om publiken
Den lyckade showhybriden är ett faktum
I nya monologen visar han sin skicklighet som berättare och improvisatör

Svenska Dagbladet:
Det är både en snygg och dråplig föreställning i gränslandet mellan monolog och stå upp
Med Johnny the Fucker bevisar Uggla åter att han behåller pallplatsen som Sveriges mest folkkära rebell.

Nyckelromanen Johnny the Fucker kom ut i augusti och kretsar kring en turbulent tid i Magnus Ugglas liv. 1978 befinner han sig i en karriärmässig svacka och i ett desperat ögonblick tackar han ja till att ställa upp i Melodifestivalen med låten Johnny the Rocker. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och tveksamma idéer från skivbolaget. Vad som skulle bli hans nästa stora genombrott blir i stället en rejäl flopp med en svidande sistaplacering 1979.

Magnus Ugglas Johnny the Fucker spelas på Rival i Stockholm mellan den 25 januari – 15 februari.