Sommarkväll med…………….

Under fyra sköna sommarkvällar kommer några av landets bästa och populäraste artister att ge härliga utomhuskonserter på Sälens Högfjällshotell. Det blir en blandning av legendariska favoriter och skimrande nya stjärnor, som sätter total guldkant på sommaren.

SOMMARKVÄLL MED…
Sälens Högfjällshotell:
6 augusti: Sarah Klang + Myra Granberg
7 augusti: Fricky
8 augusti: Albin Lee Meldau
9 augusti: Timbuktu & Masaka Trio

”Vi, och många med oss, har så sett fram emot att få arrangera konserter igen på Högfjällshotellet” säger Martin Sahlberg, Operativ Chef, Sälens Högfjällshotell. Det blir 4 kvällar med fantastisk underhållning.

Konserterna spelas ute vid backrestaurangen Jack’s. En fantastisk miljö för konserter.

SARAH KLANG
Sarah Klang introducerade sig med en serie uppmärksammade singlar under 2016-2017 och när hon gjorde tv-debut i På spåret sjöng hon sig rakt in i tittarnas hjärtan. Den Grammisbelönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade Sarah som en av landets absolut största röster. Nu är hon aktuell med det hyllade albumet ”Virgo”.

MYRA GRANBERG
”Tills mitt hjärta går under”, ”Äru min nu”, ”HKF (Håll käften och försvinn)” – Myra Granberg har radat upp supersinglar sen genombrottet 2019 och seglat upp som en av landets mest streamade och älskade artister. Men redan innan hon klev in i rampljuset var Myra en etablerad låtskrivare och producent. Anslaget är fräscht, refrängerna smittsamma och texterna ärligt raka.

FRICKY
Erik Friman gick snabbt från att dela ut post och sälja elavtal till att bli Fricky – en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Tre år efter att vi alla gick runt och sjöng med till ”Aqua Aura” är Fricky aktuell med albumet ”Fricktion”, där han med ärlighet och stor ödmjukhet tar den svenska r’n’b-scenen ett dussin steg framåt.

ALBIN LEE MELDAU
Sen det bredare genomslaget via Så mycket bättre har Albin Lee Meldau seglat upp till en av våra mest älskade artister. Utsålda konserter har varvats med svenskspråkiga släpp och personliga tolkningar av internationella låtskatter. Med den avskalat vackra singeln ”Josefin”, som släpptes i våras, bevisade Albin Lee Meldau återigen att han är en mästerlig låtskrivare och textförfattare.

TIMBUKTU
Tre decennier in i karriären är Timbuktu precis lika imponerande som han har varit sen Dag 1. I höst släpper han sitt första nya album på sju år. Men redan nu får vi chansen att se honom i en helt ny sättning – tillsammans med Masaka Trio. Soundet är avskalat, rytmen svängig, ackorden själfulla och låtarna lika fantastiska som vanligt. Tänk er Timbuktu på en jazzklubb i Harlem, så förstår du hur bra det här kommer att bli.