Slow Magic till Stockholm – spelar på Debaser Strand den 10 mars 2022

Han är känd för sin ikoniska och gåtfulla djurmask, sitt utomjordiska, poppiga men elektroniska sound och liveshower som blandar elektronisk musik med trummor. Artisten, DJ:n och producenten Slow Magic firar 10-årsjubileum med en världsturné och den 10 mars 2022 kommer han till Debaser Strand i Stockholm och gästas av Khamsin.

Det var i andan av andra maskerade artister såsom Deadmau5, MF Doom och Daft Punk som Slow Magic år 2012 släppte sitt kritikerrosade debutalbum Triangle och snabbt blev en internationell snackis efter att ha turnerat med artister såsom Gold Panda och XXYYXX. Två år senare släppte han mästerverket How to Run Away och 2017 ett tredje album Float där både MNDR och Tropics gästspelade. EP:n Away släpptes ett år senare och innehöll bland annat låten Go med Toulouse, följt av EP:n “

Han är känd för sin ikoniska och gåtfulla djurmask, sitt utomjordiska, poppiga men elektroniska sound och liveshower som blandar elektronisk musik med trummor. Artisten, DJ:n och producenten Slow Magic firar 10årsjubileum med en världsturné – den 10 mars 2022 kommer han till Debaser Strand i Stockholm och gästas av Khamsin.

Det var i andan av andra maskerade artister såsom Deadmau5, MF Doom och Daft Punk som Slow Magic år 2012 släppte sitt kritikerrosade debutalbum Triangle och snabbt blev en internationell snackis efter att ha turnerat med artister såsom Gold Panda och XXYYXX. Två år senare släppte han mästerverket How to Run Away och 2017 ett tredje album Float där både MNDR och Tropics gästspelade. EP:n Away släpptes ett år senare och innehöll bland annat låten Go med Toulouse, följt av EP:n Dreams som innehöll samarbeten med både Julianne Hope och Evalyn.

Nyligen släppte Slow Magic sitt senaste album It’s the end of the world, but it’s ok, och är just nu på en nordamerikansk turné för att fira sitt 10-årsjubileum som artist. Nu står det klart att han den 10 mars 2022 äntligen kommer till Sverige för att bjuda på en rejäl show på Debaser Strand i Stockholm tillsammans med Khamsin – och chansen är stor att du som står i publikvimlet plötsligt kommer upptäcka honom trummandes precis bredvid dig.