Sagojul på Kolmården återvänder med skridskobana

Den 27 november slår vi återigen upp portarna till en gnistrande magisk vintervärld fylld av julkänsla och äventyr – för både stora som små. Här får barnen träffa Tomten, besöka trollen i Trollskogen och hälsa på Bamse i hans julpyntade Småköping. I år kan man även åka skridskor på deras alldeles nya skridskobana i Vinterdalen och följa med på den spännande Julklappsjakten.

Sagojul är en magisk upplevelse i en vintervärld fylld med juläventyr! I år bjuder de på massor av nyheter. Tomten och hans renar har flyttat in i en helt ny Tomteby, i Vinterdalen finns en stor isbana för skridskoåkning och vid Tomteverkstan jobbar tomtenissarna för fullt med att få alla klappar färdiga inför jul. Den populära julmarknaden är tillbaka och precis som vanligt kan du träffa Bamse och hans vänner i julpyntade Småköping.

– Sagojul är verkligen en fantastisk upplevelse för hela familjen, där vi förvandlar Kolmården till ett magiskt vinterland. I år öppnar vi för sjätte gången och kan bjuda alla våra besökare på en mängd nyheter, bland annat en skridskobana i vår Vinterdal, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.