Den 19 november slår Hamburger Börs upp portarna till årets stjärnklara & självklara Julshow – Stjärnklart

Den nygamla traditionen där anrika HAMBURGER BÖRS presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest meriterade artister återupptas och detta år blir det sannerligen en stjärnklar julfest!

Tillsammans med några av Sveriges mest hyllade artister – Sarah Dawn Finer, Plura, John Lundvik, Tusse och Linda Pritchard – bjuds besökarna på en helkväll med livemusik, underhållning och mat i sann julanda. 

Showen kommer att bjuda på musikaliska möten, humor, unika jultolkningar samt egna hits.  Artisterna tillsammans med bandet som består av några av Sveriges främsta musiker – Per Björling, Mårgan Höglund, Johan Röhr, Kristian Kraftling och Conrad Boqvist – ger publiken en oförglömlig och stjärnklar kväll.
-Att få presentera en sån otroligt stark artistkonstellation med starka och folkkära namn i vår återkommande Jultradition på Hamburger Börs är ett rent och sant nöje, vi skall göra allt vi kan för att publiken ska få sitt lystmäte för alla sinnen mättat. Vi har många roliga överraskningar på gång förutom det helt uppenbara med en fantastisk musikalitet och allting live från vår scen i denna show. – Mikael Gordon-Solfors Producent