Rekordstort intresse för Halloween på Furuvik

På lördag öppnar Halloween på Furuvik och intresset är rekordstort! Det har redan sålts över 10 000 biljetter och i år bjuds gästerna på fler upplevelser än någonsin! Bland nyheterna hittar man Greve LéMuurs mysterium, Stigen, Zombie-Expressen och Hemsökta gården. För de riktigt modiga lanseras också en helt ny skräckupplevelse – Horror Nights!

Förra året satte pandemin stopp för Furuviks Halloweenfirande, men nu på lördag slås portarna äntligen upp till 8 dagar av mysrys i parken för hela familjen. I år finns en mängd spännande nyheter för både yngre barn och modigare besökare, så som Greve LéMuurs mysterium, Stigen, Stenskogens häxor och Zombie-Expressen, där de sista tågvagnarna är extra läskiga och lämpar sig bäst för de riktigt modiga. Man får inte heller missa den nya eldshowen på Stora Scen. Intresset för biljetterna har varit rekordstort och hittills har redan över 10 000 biljetter sålts, att jämföra med 650 biljetter samma period 2019.

För alla verkliga skräckälskare lanseras dessutom en riktigt skrämmande nyhet – Horror Nights. Under tre kvällar efter att parken stängt sitt ordinarie Halloweenfirande, öppnar vi portarna på nytt och bjuder in till en mörkare upplevelse där skräcknivån är maxad och åldersgränsen är rekommenderad från 13 år. På Creepy Carnival kommer man att möta ett kringresande gycklarsällskap med onda uppsåt och den nya upplevelsen Stigen förvandlas till en promenad genom skogen där ren och skär ondska lurar i mörkret. Kl. 20.00 och kl. 22.00 bjuder vi dessutom på Horror Nights Creep Show på Stora Scen.

– Efter att ha gått miste om vårt Halloweenfirandet 2020 ville vi verkligen satsa i år och bjuda besökarna på något extra. Våra mysrysiga nyheter för barnen är riktigt häftiga och att kunna maxa skräcken totalt under tre kvällar med Horror Nights känns också väldigt spännande. Därför är det så klart jättekul att vi redan fått så stort intresse och sålt så många biljetter, säger Sandra Wilke, vd på Furuvik.

Alla biljetter måste förbokas och det finns endast ett begränsat antal platser per dag.

Under Halloween är även Furuvik Havshotell och Furuvik Havskrog öppet där man kan boka Halloweenpaketet. Gästerna får då en natt på Furuvik Havshotell, entré till Halloween på Furuvik, frukostbuffé och fri parkering.

FAKTA HALLOWEEN PÅ FURUVIK

Halloween på Furuvik pågår i 8 mysrysiga dagar
23-24 oktober, 30-31 oktober samt 3-6 november kl. 12.00-18.00.