Ingen jul utan Sissel – besöker sju svenska städer i november

Få norska artister är så starkt förknippade med julen som Sissel Kyrkjebø. Samtidigt som hon tar vara på de gamla traditionerna, har hon också en egen vilja att förnya sig.

I tillägg till den fantastiska rösten har Sissel den unika utstrålningen från scen som gör att du som åhörare får känslan att hon sjunger direkt till dig, och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist över stora delar av världen, och inte minst en artist som många andra vill samarbeta med, Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras för att nämna några. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel t ex inbjuden att uppträda på den allra första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Och jul har det blivit mycket av för Sissel, både på skiva och live. Över en miljon har sett hennes julkonserter bara i Norden, ett svårslaget rekord.

De senaste åren har Sissels Jul varit en stor succé, och 2021 besöker turnén Norge, Sverige och Danmark under perioden 17 november-20 december.

Sissel har med sig sitt fantastiska band, och konserten innehåller allt från klassiska julsånger till soul och gospel; sånger som verkligen får publiken att få känna riktig julstämning!