Peter Jöback – Exklusiv livekonsert online från Peters trädgård

För första gången bjuder Peter Jöback in publiken till en onlinekonsert direkt från sin egen trädgård!
Peter Jöback har precis fyllt 50 år och är just nu högaktuell med Så mycket bättre, Allsång på Skansen och hans hyllade Sommar i P1 som sändes 18 juli och har redan passerat miljonstrecket i lyssning. Glimtarna av Peter är många men den 29 augusti får du chansen att se en hel unik konsert
Det blir en intim och speciell spelning med Peter, hans musiker och kanske någon gäst från Peters vackra trädgård, med Stockholms skärgård i förgrunden.

”Detta är något jag funderat över länge, att bjuda in publiken till en exklusiv trädgårdskonsert med mitt band på den platsen på jorden som jag kallar mitt hem.
Den tid vi lever i har gjort att kreativitet och skaparglädje hittar nya vägar för musiken att nå ut. Så det är en inspirerande känsla att nu faktiskt kunna nå publik i hela Sverige, Norden och resten av världen med en konsert hemifrån min trädgård. När jag ännu inte riktigt kan samla alla som vill se mig fysiskt så är detta en fantastisk lösning, så lyxigt att faktiskt få bjuda hem publiken till mig för en unik livesänd onlinekonsert tillsammans med mitt band.” 
– Peter Jöback

Peter och bandet börjar kl 19:00 men konserten kommer att finnas tillgänglig fram till midnatt samma kväll, om du vill börja titta senare.

Onlinekonserten produceras av Reakt Live och blir en förstklassig, unik multicam upplevelse – 100% live! Det som händer händer, magiska ögonblick kommer att uppstå med en exklusiv närhetskänsla i sedvanligt Reaktmanér.
Biljetterna släpps kl.10.00 idag och säljs både via reaktlive.com och showtic.se och arrangeras i ett samarbete mellan Reakt Live och Peter Jöback.