Kristina från Duvemåla – En kväll till!

Intresset visade sig vara stort till att få se konsertversionen av Sveriges kanske mest älskade musikal.  Nu släpps ytterligare en extrakonsert av Kristina från Duvemåla som spelas i Dalhalla söndag 14 aug 2022.

– Jag är gladare än glad, säger producenten Viktoria Tocca som också spelar huvudrollen som Kristina. Det är som om slussportar öppnat sig. Det finns ett otroligt stort sug efter kvalitetsunderhållning efter pandemiåret med inställda och uppskjutna evenemang.

Det är den drygt tre timmar långa konsertversionen av Sveriges kanske mest älskade musikal som kommer att spelas på Dalhalla nästa sommar med över hundra medverkande på scenen.

I övriga huvudroller ser vi musikalartister ur det svenska toppskiktet med otaliga huvudroller i bagaget: John Martin Bengtsson som Karl Oskar. Robert gestaltas av Martin Redhe Nord, Ulrika av Evelyn Jons och Fina-Kajsa/berättaren av Marianne Mörck. Unga stjärnskottet Ängla Sigfridsson spelar Elin, Ulrikas dotter. För musiken svarar Dalasinfoniettan och dess kör under ledning av Anders Eljas.

Datum: 12-13-14 augusti 2022

Plats: Dalhalla, Rättvik

Biljetter finns tillgängliga via www.dalhalla.se