Hela Sveriges favorit – Sean Banan tillbaka med ny musik

Sean Banan är komikern och mångsysslaren som blev känd för hela svenska folket i och med sitt deltagande i Melodifestivalen. 

Med sin ”prutthumor” och sina spex, där han skojar om nakna rumpor och bananer, har han blivit en favorit hos barnen – med filmer, egna skivor och turnéer som följd. 

Sina Samadi, som han egentligen heter, är 34 år och uppvuxen i Västra Frölunda. Efter succén för några år sedan, då den 27-årige artisten släppte både en egen långfilm och vars album sålde platina, kom en dipp, nu är Sean Banan tillbaka med nya musiken, Svensson Style. 

2012 slog Gangnam Style med artisten PSY ner som en bomb över hela världen. Låten blev ett viralt fenomen då den som första musikvideo någonsin passerade en miljard views på Youtube och med en dans som spred sig som en löpeld in i allas hem och hus. Nu 10 år efter att originalet släpptes så är det dags för Sean Banan att tolka PSY med sin egna svenska version av Gangnam Style, fritt översatt blev till Svensson Style… Den handlar om olika danser som passar lika bra på skoldiscot, på pensionärshemmet och som kanske till och med kan beröra Tony Irving från Let’s Dance nu när Sean har vässat skrivarpennan.

Foto: Lifeline

Svensson Style

Text: Redaktionen