EXTRAVAGANS. Frank Martini’s Party Of The Century – nu släpps biljetterna till höstens lyxigaste show

Förbudstiden är snart över. Precis som på 20-talet är suget efter att klä upp sig, dansa och umgås större än någonsin. I höst får publiken chansen att leva ut allt detta när Frank Martini och hans ensemble ger sig ut på Sverigeturné. Här bjuds på extravagant underhållning redan från entréns röda matta ända fram till sen hemgång – en show sprängfylld av livemusik, dansare, showgirls, performance-artister och en DJ som spinner tidsenlig musik.

Under en omtumlande, euforisk kväll får publiken bl a möta Europas enda kvinnliga svärdslukare, cirkusartister och burlesque-dansare och naturligtvis dansar publiken också, som om det inte fanns någon morgondag.

Frank Martini är Sveriges svar på The Great Gatsby och erbjuder en upplevelse i tidstypisk atmosfär som skapar minnen för livet. Frank Martini’s Party Of The Century handlar om att ha roligt, att njuta och att erövra livet. Showen har sålt ut Nalen, Grand Hotel och Café Opera i Stockholm, Stadshuset i Sundsvall och Aktivitetsfabriken i Hudiksvall, bara för att nämna några.

“Detta är en hyllning till 20-talet, både musikaliskt och estetiskt. Vi har upplevt hur publiken går “all in” på konceptet – nästan alla kommer tidsenligt klädda och har laddat i flera veckor för festen. Det är helt fantastiskt att betrakta eurofin från scen. Vi längtar verkligen efter att få mötas igen!”, säger Frank Martini.

Biljetterna är släppta och tillgängliga via www.frankmartini.se

FRANK MARTINI’S PARTY OF THE CENTURY – THE ROARING 2021-TOUR

8 oktober Umeå, REX
9 oktober Sundsvall, Stadshuset
15 oktober Helsingborg, Bollbrolyckan
16 oktober Köpenhamn, Odd Fellow Palaet
22 oktober Jönköping, Elite Stora Hotellet
23 oktober Göteborg, Valand
30 oktober Stockholm, Berns Salonger