En hyllning till Tina Turner

What’s Love Got To Do With It?

Elesha Paul Moses bjuder på den ultimata hyllningskonserten, en resa genom souldrottningen Tina Turners fantastiska karriär. Tina, en av de mest ikoniska och älskade musikalartisterna i vår generation.

Tina Turner-fans förbered er på att bli imponerade när showen What’s Love Got To Do With It anländer till Sverige med Elesha Paul Moses i rollen som Tina Turner.  Showen har gått för fulla hus i hels Storbritannien, och är nu här för att fira musiken och Tinas 60 åriga karriär. Bakom showen står de prisbelönta producenterna från enormt framgångsrika Whitney – Queen Of The Night, The Voice och X Factor.

10 liveband

Räkna med hög energi när Elesha Paul Moses framför Tinas hitlåtar tillsammans med hela tio liveband. Publiken bjuds på en sprakande show där Tina Turners högoktaniga och energiska utstrålning matchas fullt ut av den rutinerade artisten. Hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits och många, många fler, får publiken i gungning och allsången är ett faktum.

Elesha har sjungit med artister som Lionel Richie och uppträtt i TV-program som X Factor, The Voice, Top of the Pops och Eurovision Song Contest. Hon har spelat in skivor och hennes låtar har spelats i Hollywoodfilmer.

Elesha älskar de stora souldrottningarna och är den perfekta artisten att tolka och hylla den största drottningen av alla, Tina Turner. När Eleshas var 17 reste hon till London för att skriva och spela in med Sugarbabes ledning och kom att arbeta tillsammans med den världsberömda producenten och låtskrivaren Nicky Graham, som hanterade och skrev låtar för Bros, Let Loose och Nolans bland många andra artister. Detta gav henne plattformen att visa upp sina egna låtar.Livebandet skapar den perfekta inramningen till Elesha fantastiska röst. Tillsammans skapar de en härlig känsla där publiken påminns om att Tina Turner är “Simply the Best”.

6/5-22 Malmö, Malmö Arena
7/5-22 Norrköping, Louis De Geer
22/5-22 Göteborg, Partille Arena
23/5-22 Stockholm, Göta Lejon

www.juliusproduction.se

www.whatslovegottodowithit.co