Di Levas Bowie-hyllning ”Changes” fortsätter på turné 2022

Thomas Di Leva fortsätter under våren 2022 sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Nypremiär blir det den 8 april i Bollnäs och turnén gästar totalt 17 orter från Sundsvall i norr till Kalmar i söder. 

Sex nya orter är insatta; Bollnäs, Sundsvall, Gävle, Göteborg, Helsingborg och ytterligare en extrakonsert släpps nu i Stockholm för att möta det stora intresset efter ”Changes” biljetterna. 

Showen 2022 har nu byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut runt om i landet. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Turnéplan Di leva David Bowie-turné “Changes” våren 2022:

8 April – Bollnäs Kulturhus NY!

09 April – Sundsvall Tonhallen NY!

10 April – Gävle Konserthus NY!

23 April – Eskilstuna Lokomotivet NY! 

24 April – Norrköping Flygeln

30 April -Visby Wisbystrand

3 Maj – Kungsbacka Teater

4 Maj – Göteborg Lorensbergsteatern NY!

5 Maj – Helsingborg Konserthus NY!

6 Maj – Halmstad Teater

7 Maj – Jönköping Konserthus

8 Maj – Västerås Konserthus

11 Maj – Vara Konserthus

13 Maj – Kalmar Kalmarsalen

14 Maj – Linköping Konsert Kongress

15 Maj – Örebro Konserthus

18 Maj – Stockholm Rival EXTRAFÖRESTÄLLNING!

19 Maj – Stockholm Rival

20 Maj – Stockholm Rival

21 Maj – Stockholm Rival kl 16:00

21 Maj – Stockholm Rival kl 19:30

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via: www.monarch.se

Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.