Cirque du Soleil

Cirque du Soleil återvänder till Sverige med sin energiska och akrobatiska produktion OVO. Föreställningen är en färgstark introduktion till en dag i insekters liv. Under våren ger OVO, skapad av Cirque du Soleil, flera utvalda föreställningar i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Genom akrobatik som lyfter fram unika personligheter och förmågor hos utvalda insektsarter, utforskar OVO skönheten i biologisk mångfald i alla dess kontraster och livlighet. Allt Från mäktiga syrsor som hoppar på studsmattor till en hypnotisk spindel som vrider sig inuti hennes nät, gör OVO till en extraordinär förställning skapad för att kittla fantasin. Roligt och kaotiskt, men samtidigt bedårande och underbart. OVO består av 100 personer från 25 olika länder som tänjer på människokroppens gränser genom akrobatiska handlingar på hög nivå. Sedan öppningen i Montreal 2009 har OVO hänfört mer än 7 miljoner människor i 255 städer i 26 länder.


Cirque du Soleil har omdefinierat hur världen ser på cirkus. Baserad i Montreal har den kanadensiska organisationen kommit att bli en global ledare inom liveunderhållning genom att skapa uppslukande och ikoniska upplevelser i världsklass över 6 kontinenter. Cirque du Soleil får kontakt med publiken genom att vara äkta, mänsklig och inkluderande. De strävar efter att göra en positiv inverkan på människor, samhällen och planeten med sina absolut viktigaste verktyg: kreativitet och konst. Genom åren har mer än 220 miljoner människor inspirerats i över 70 olika länder.

www.cirquedusoleil.com

Föregående artikelAskungen dansar in
Nästa artikelKameliadamen