Tre brittiska komiker till Sverige med the Comedy Store!

The Comedy Store beskrivs som födelseplatsen för alternativ komedi i Storbritannien och har varit en språngbräda för otaliga stand-up-stjärnor som Michael McIntyre, Eddie Izzard och Jimmy Carr, som alla uppträder på stora scener runt om i världen. Den 19 november är det dags för tre nya stjärnor att få den svenska publiken att skratta, Troy Hawke (Milo McCabe), Michael Odewale och Eleanor Tiernan!

Storbritanniens mest kända komedivarumärke kommer nu till Europa med fantastiska föreställningar i städer runt om på kontinenten där de ljusaste stjärnorna på den brittiska stand-up scenen presenteras.

På Münchenbryggeriet i Stockholm 19 novemberblir det one night only i år med Comedy Store, tillsammans med Troy Hawke, Michael Odewale och Eleanor Tiernan. Det blir en kväll av ren, ofiltrerad komedi från Storbritanniens allra bästa!

Troy Hawke
Milo McCabe är en karaktärskomiker med över tio års erfarenhet i branschen. Han har nominerats två gånger till Amused Moose Best Edinburgh Show Award och listades som GQs topp tio bästa komedishower. Som hyllade karaktären Troy Hawke har han samlat på sig flera vinster och nomineringar samt sålt slut sin show i Edinburgh 2019 såväl som hans efterföljande turné 2020.Hans föreställningar har beskrivits som Belly laughs from start to finish av Weekend Notes och Fringefeed skriver Be sure to catch this show before it ends… you really are missing something special if you don’t.


Michael Odewale
Michael Odewale började som komiker 2014 och växte snabbt tack vare hans distinkta komiska stil som på ett helt unikt sätt lyfter både stora och små ämnen. I början av hans karriär blev han finalist i både ”Chortle Student Comedy Award” och ”BBC New Comedy Award”. Med en nytänkande och ofiltrerad röst, känd för att leverera skarpt och genomtänkt innehåll, tar Odewale komedivärlden med storm. Hans debutshow #BlackBearsMatter vann bästa show både på 2019s ”Leicester Festival” och ”Hastings Comedy Festivals” och fick positiv kritik vid ”Edinburgh Fringe” 2019, vilket gav honom en nominering för bästa nykomling i ”Dave Edinburgh Comedy Awards”.


Eleanor Tiernan
Komikern och skribenten Eleanor Tiernan har en meritlista som kan göras lång, hon har bland annat medverkat i Stand Up For Live Comedy (BBC3) och Comedy Centrals The Alternative Comedy Experience. Hon har även varit paneldeltagare i BBC Radio 4s News Quiz och Where’s the F in News. Tiernans stil beskrivs som deceptively sharp av Fest Mag och hon är känd för sin kvickhet. Hennes föreställningar har blivit hyllade av kritiker och hon placerades på Sunday Times lista över Top Ten Female Stand Ups To Watch och Chortles The ones to watch 2019.