Thomas Stenström spelar på Avicii Arena 1 april 2022

Han förser Sverige med låtar att förälska sig i, sätter konsertlokaler i gung och lämnar ingen oberörd. Nu står det klart att Thomas Stenström den 1 april 2022 intar Avicii Arena i Stockholm för att bjuda på en kväll med extra allt – där ingenting hålls tillbaka.

Thomas Stenström har trots pandemin haft ett minst sagt händelserikt år. Han har skrivit mer musik än någonsin och nått svenska folkets hjärtan med singlarna Det är nog aldrig för sent för oss två, Nätterna och Hej Hallå. Nu är han aktuell med albumet Spring baby spring – ett album där instrumenten, texterna och melodierna får ta sin tydliga plats, i ett sound där Thomas hittat hem. Under hösten får vi även se honom som en av deltagarna i TV4’s Så Mycket Bättre.

Livemusiken har alltid varit drivkraften och kärnan för Thomas. I vinter åker han ut på en 8-dagarsturné och blir den första att köra 4 Pustervikspelningar i rad. Förutom detta jobbar han hårt med planering och prepp inför den kommande arenaspelningen i Stockholm.

– Jag är helt nockad över detta. Tänk att jag, som vid 16-årsålder trodde jag skulle riva betongväggar eller köra lastbil vid 33, nu ska få spela i Avicii Arena. Det är så jävla fint, häftigt och helt sinnessjukt.

Spelningen i Avicii Arena är en milstolpe och början på något nytt, menar Thomas. Tillsammans med bandet kommer han bjuda på en lång konsert – där ingenting hålls tillbaka.

– Jag kommer ta i så mycket så att jag går av. Det blir extra allt rakt igenom, säger han och avslutar:

– Jag är väldigt tacksam för alla som lyssnat och hängt med så länge. Det här är inte min förtjänst – det är er. Vi har gjort det ihop och det ska vi fira, tillsammans!

Konserten är på Avicii Arena den 1 april 2022.