Stjärnspäckad konsert i P4: Sjung med P4 för Världens Barn

Söndagen den 26 september går startskottet för P4:s stora insamlingsvecka för Världens Barn. Då direktsänds en stjärnspäckad konsert med Darin, Lisa Nilsson, Eagle-Eye Cherry och Blacknuss. Programledare är Titti Schultz och Lasse Persson.

 Årets insamlingsvecka i Sveriges Radio startar med en livekonsert direkt från Radiohuset i Stockholm med programledarna Titti Schultz och Lasse Persson, båda kända från P4 Extra, meddelar Sveriges Radio.

Det blir stjärnspäckat med Blacknuss som husband och Darin, Eagle-Eye Cherry och Lisa Nilsson som gästartister. Det blir många välkända låtar, inte minst en duett mellan Lisa Nilsson och Darin.

– Att kunna hjälpa till med musik känns fantastiskt, så det här ser jag fram emot. Jag ser dessutom fram emot att sjunga tillsammans med fantastiska Lisa Nilsson väldigt mycket. Vilken dröm, säger artisten Darininför konserten.

Sjung med P4 för Världens Barn sänds direkt i P4 den 26 september kl. 14.00.

För att skänka ett bidrag kan lyssnarna ringa in på 099-520 11 eller gå in i den digitala bössan https://bossan.varldensbarn.se/direkt-i-p4-sjung-med-p4-foer-vaerldens-barn