Peg Parnevik intar Debaser Strand i Stockholm

Popsångerskan och låtskrivaren Peg Parnevik debuterade med dunder och brak i början av 2016 när hennes debutsingel Ain’t No Saint tog över de svenska listorna. Kort därefter belönades hon med utmärkelsen Årets Nykomling på P3 Guld och nominerades till en Grammis för Årets låt. Idag har hon – med hitsingel efter hitsingel – samlat ihop över 120 miljoner streams.

I början av september överraskade Peg sina fans med att släppa den känslosamma balladen Somewhere Without Me. Uppföljningen kom en månad senare med låten My Name – en låt om att ha starka åsikter om någon man egentligen inte känner. Nu är hon aktuell med sin andra EP What They’ll Say About Us – en 6-spårig samling låtar som bjuder på öppenhet, ärlighet och en stormvind av alla de känslor och sinnesstadier som Peg gick igenom under skapandeprocessen.

– Jag är så jävla taggad på att spela Debaser! Det blir mitt första riktiga headline gig och ser så mycket fram emot att visa vad jag går för. Vi kommer leverera den bästa showen jag någonsin gjort… Watch out Stockholm, hälsar Peg Parnevik.