Nypremiär för ”Arvingarna – 30 år i takt med tiden”

Väntan har för oss alla varit lång och äntligen kan Arvingarna få möta publiken igen. Den 2 oktober är det nypremiär och Arvingarna får fortsätta fira sitt 30 års jubileum med showen ”Arvingarna – 30 år – I takt med tiden”. En storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley” varvas med enstaka covers och nya låtar. Med anledning av att Arvingarna firar 30 år har bandet tagit in förstärkning på scen, med blås och trummor/percussion

Nypremiären sker på Wisbystrand i Visby, innan turnén sedan rullar land och rike runt innan den avslutar i Örbro 31 oktober.

Äntligen får vi möta publiken igen! Vi i Arvingarna har ju inte gjort något annat än att spela musik de senaste 30 åren så att helt plötsligt inte kunna turnera kom som en chock. Vi har väntat och längtat så länge nu så när beskedet att vi kunde fortsätta turnén kom så kändes det nästan som när vi vann med Eloise 1993! Glädje!! Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer ut och firar med oss! Förvänta er musik, fest, dans, glädje och ja allt som en 30-års fest bör innehålla.

Arvingarna – ”30 år – I takt med tiden kan ses på följande platser undere hösten. 

02/10 Visby Wisbystrand
09/10 Skövde Arena
11/10 Stockholm Lilla Cirkus
15/10 Borås Åhaga
16/10 Halmstad Teater
22/10 Malmö Slagthuset
23/10 Västerås Konserthus
25/10 Stockholm Lilla Cirkus
29/10 Kungsbacka teater
30/10 Jönköping konserthus
31/10 Örebro Conventum

Turnéproducent:

Lifeline i samarbete med Demo Group Gothenburg