Myra Granberg på klubbturné med debutalbumet “Andra sidan är ni klara”

Supertalangen Myra Granberg släppte sitt debutalbum ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA den 10 september – en tiospårig sammanfattning av Myras förflutna som handlar om att ta sig ut på andra sidan. Nu åker hon på turné med start i Oslo och därefter vidare till flera svenska städer.

Myra Granberg har haft ett minst sagt imponerande år hittills. För sin debut-EP Bara hälften kvar, inkl. låtar som hon skrivit & producerat helt på egen hand, belönades hon med flera nomineringar på P3 Guldgalan 2021 (Årets PopFramtidens Artist) och Grammisgalan 2021 (Årets Producent, Årets NykomlingÅrets Pop). I april släpptes första singeln från debutalbumet, superhiten ”Lose my mind”, som varit en av sommarens största anthems.

Under sommaren har Myra för första gången fått möta sin publik på riktigt då hon turnerat runt i Sverige med sitt band. Euforin har varit total och lyckliga fans har fått chansen att höra såväl släppta som osläppta låtar. Den 22 augusti uppträdde Myra på Rockbjörnen där hon även var nominerad till Årets Genombrott. Veckan därpå släpptes nakna & sårbara singeln Liten&Lost” – den tredje i raden från debutalbumet. Nu är det äntligen dags igen!

– Att få börja sin artistkarriär under vingarna på pandemin har varit så otroligt märkligt. Men att nu äntligen få möta publiken med ett nysläppt debutalbum i ryggen är som att vara 6 år gammal och äntligen få öppna presenter på julafton. Jag kan inte med ord beskriva hur exalterad jag är över att få dansa och skriksjunga bort den här perioden i våra liv med hela Sveriges utsvultna musikälskare, säger Myra Granberg.

“Andra sidan är ni klara” har Myra till stora delar skrivit och producerat själv, samt bjudit in co-producenter och låtskrivare i processen. Låtarna berättar om sådant som definierat Myra – en resa genom hjärtekross, uppror och ångest paketerat i sann Myra-anda med klubbiga beats och vassa texter. Biljetter till höstens klubbspelningar finns ute nu på blixten.se/myra-granberg.

Turnéplan

1 oktober Fredag, Oslo, By:Larm Sentrum Scene

2 oktober Lördag, Oslo, By:Larm Vulkan Arena

9 oktober Lördag, Stockholm, Kungsträdgården

15 oktober Fredag, Varberg, Societén

16 oktober Lördag, Jönköping, Sliver/Harrys

29 oktober Fredag, Oskarshamn, Park 57

30 oktober Lördag, Falun, Heymakers

26 november Fredag, Västervik, Mejeriet

27 november Lördag, Vimmerby, Kharma

3 december Fredag, Kalmar, Ishallen

4 december Lördag, Sundsvall, Nordichallen