Miss Li gör exklusiv spelning på Münchenbryggeriet i Stockholm

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna. Nu står det klart att hon den 18 november kommer till Stockholm för en exklusiv spelning på Münchenbryggeriet.

Efter att pandemiåret 2020 slog undan benen för allt vad livemusik heter klev Miss Li tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – in i studion och arbetade flitigt både med eget material och låtar till världsartister. Nu presenterar Miss Li albumet Underbart i all misär med fem helt nya spår. Ett album sprunget ur Miss Lis resa av självrannsakan och terapi. För mitt i misären finns även det underbara. På plattan finns även de framgångsrika singlarna Komplicerad, Starkare, Terapi, Förlåt och Instruktionsboken som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger.

Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln Årets Hållbara artist och slutsålda turnéer är det svårt att hålla sig borta från vägarna. Sommarturnén 2021 förlängs till våren 2022 och nu adderas en exklusiv spelning i Stockholm, den 18 november på Münchenbryggeriet.

– Jag är så pepp på att ses igen och det är ju ett tag kvar till våren, därför ska det bli så kul att spela på Münchenbryggeriet redan nu i höst, säger Miss Li.