Melody Farshin konferencier för Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg!

Mänskliga Rättighetsdagarna äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 6-7 december. Nu är de stolta att presentera komikern och författaren med ett hjärta för rättvisefrågor, Melody Farshin, som kommer att vara konferencier under forumet.

Med sin humor vill hon inkludera, diskutera och belysa vardagen med inspiration från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar Melody Farshin att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

– Det är en ära att få vara en del utav så viktiga dagar, och ännu mer som konferencier såklart. Jag ser fram emot detta och hoppas på att alla får ta del utav lärorika dagar, säger Melody Farshin.

Sedan några år tillbaka kan vi se en negativ trend för demokratin globalt, något som också förstärkts ytterligare av Coronapandemin. Under dagarna så kan besökarna ta del av över 130 seminarier som på olika sätt berör temat Demokrati + mänskliga rättigheter = sant!

– Temat för årets konferens är intressant och skapar absolut en grund för debatt och filosoferande. Jag hoppas att vi har en bredd av både besökare och medverkande så att vi kan samla samtliga perspektiv och tankesätt, säger Melody Farshin.

Mänskliga Rättighetsdagarna har funnits sedan år 2000 och är Nordens största forum för mänskliga rättigheter. Konferensen äger rum årligen i olika städer i Sverige och drivs helt utan vinstintresse. Syftet med arrangemanget är att bidra till att respekten för mänskliga rättigheter genomsyrar samhället.