Melodifestivalturnén äntligen tillbaka med publik – och snart släpps biljetterna

Äntligen! Efter en alldeles för lång väntan är det återigen dags för Sveriges största musikfest att strössla konfetti över vårt avlånga land – något vi behöver nu mer än någonsin. Melodifestivalturnén 2022 startar den 5 februari i Malmö. Biljetter släpps den 8 november kl 10:00 via ticketmaster.se

Inget går att jämföra med den alldeles speciella atmosfär som uppstår på plats när man får uppleva Sveriges största musikfest live. Nerverna, stämningen, applåderna, musiken – som publik är du inte bara åskådare utan också en viktig del av den elektriska stämningen som gör Melodifestivalturnén så speciell. I år är det Oscar Zia som leder programmet, han har varit både gästprogramledare och själv tävlat tre gånger.

Det är många som har väntat tålmodigt – fans över hela Sverige har räknat dagarna och nu är väntan nästan över. Även om det är något alldeles speciellt att vara med i direktsändningarna på lördagskvällarna är matinéföreställningarna en fantastisk fest för barnfamiljen. Fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och få ta del av folkfesten på ett helt unikt sätt!

-Vi ser otroligt mycket framemot att kunna erbjuda publiken möjligheten att uppleva Sveriges största musikfest live igen. Det kommer att bli något alldeles extra speciellt i år och vi förväntar oss ett högt biljettryck, vi märker redan av att intresset är enormt. Publiken har väntat länge på att få ta del av Melodifestivalturnén och det finns upplägg som passar alla; från genrep där allt kan hända, till matinégenrep och den stora finalen – säger Peter Uksila, projektledare för Melodifestivalen på Live Nation.

Biljetterna till Melodifestivalturnén 2022 släpps den 8 november kl 10:00 via ticketmaster.se

Malmö, Malmö Arena
Fredag 4 februari – Genrep
Lördag 5 februari – Matinégenrep
Lördag 5 februari – Deltävling 1