Lars Winnerbäck i unik direktsändning via doors.live lördagen den 28 augusti kl. 21.00

Med familjen i vardagsrummet, kompisarna i din hemstad eller med publiken på Södra Teatern. Lars Winnerbäcks direktsända konsert den 28 augusti går att uppleva på många sätt; på skärmen, på krogen eller på plats.

”Vi ska spela igen. En timmes konsert på Södra Teatern. 28 augusti.

Det känns högtidligt, nästan overkligt. Jag har levt ett hemmaliv länge, småbarnsliv, haft det väldigt fint med det. Sneglat på min gitarr jag köpte till förra sommarens turné. Den står kvar i sitt fodral bakom soffan. Pandemin har gjort livemusiken till nånting fjärran, nånting mystiskt. Fan vad kul det var, och det bara pågick. Kommer det tillbaka? Vi får se. Vi får se hur många vi får ta in på Södra Teatern, det blir såklart relativt få. Men vi direktsänder på några utvalda liveställen, för dom som vill se det högt och stort tillsammans med andra. Och så kan man se det på skärmen hemma också. Jag tror det kan bli en härlig injektion.”

/Lars Winnerbäck

Samla familjen, grannarna och kärleken för en hemmakonsert direktsänd i ditt vardagsrum via doors.live.

I ett unik samarbete med krogar och restauranger runt om i Sverige kommer Lars Winnerbäck direktsända en konsert från Södra Teatern i Stockholm den 28 augusti. Upplev livemusiken på stor skärm och med stort ljud, tillsammans med dina kompisar i din hemstad. Södra Teatern släpper också upp ett begränsat antal biljetter för dem som vill uppleva Winnerbäck live på den anrika teatern. Att det kommer bli en sällsynt intim spelning, med fullt band och en närhet som blir svår att slå står klart redan nu. Senast han spelade för en livepublik var under turnén 2019. Efter år av väntan är det äntligen dags för Winnerbäck hemma hos publiken, på vilken skärm man än vill titta på. Bättre än så blir det inte!

Direktsändningen från Södra Teatern startar redan kl. 20:30, då öppnar även chattrummet där fansen kan möta varandra inför konsertstart. Konserten börjar kl. 21:00.

”Lars Winnerbäck – Direkt från Södra Teatern” 28 augusti kan ses live på följande platser:

På skärmen: doors.live
Titta hemma på din mobil, dator eller TV.