Kosta Julmarknad är tillbaka

Lördagen den 13 november slås portarna upp till Kosta Julmarknad och det bjuds på en julupplevelse utöver det vanliga. Vid mörkrets intåg kl.17.00 inviger Måns Zelmerlöv julmarknaden genom att tända alla sex miljoner juleljus.

När mörkret faller över Kosta lyser sex miljontals juleljus i träd och byggnader upp vintermörkret. Kosta Julmarknad välkomnar sina besökare in genom de stora marknadsportarna och bjuder på en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, tusentals julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar. Här hittar du hantverk av bästa kvalitet, utfört av lokala hantverkare i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar. Kort sagt allt du vill ha och behöver till julen.

Besök Tomtens värld, vandra genom den snöbeklädda skogen och hör vinden susa i granarna. På andra sidan skogen möter ni tomtefar på hans tron och alla hans nissar i verkstaden. Lämna din önskelista i Tomtens magiska önskemaskin och lyssna på Tomtemors magiska julsagor. Kosta Julmarknad är en upplevelse för hela familjen!

Inne på Kosta Outlet finner ni en julupplevelse utöver det vanliga med en stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer. Butikerna är fyllda med lockande erbjudande och du hittar lätt julklappar till nära och kära.