Gustaf & Viktor Norén säljer ut Cirkus och adderar extrakonsert

Förra veckan gav Gustaf & Viktor Norén två slutsålda konserter för nästan 3000 besökare på Filadelfiakyrkan i Stockholm. Aftonbladet recenserade spelningen med toppbetyg och ord som Den gränslösa publiken skvallrar om att det inte bara var Siw Malmkvist som fångades av bröderna Noréns artiga charm och -Jag tror aldrig Gustaf och Viktor befunnit sig på en sannare plats musikaliskt. De är nu bara två bröder som sjunger tillsammans igen.

I vår kommer de tillbaka till Stockholm då de ger konserter på Cirkus med en gospelkör. Den första spelningen, på Valborgsmässoaftonen, sålde ut snabbt och nu adderas en konsert till dagen efter.

Bröderna Gustaf & Viktor Norén behöver väl vid det här laget ingen närmare presentation. Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under årets upplaga av Så Mycket Bättre. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan under hösten.

Sedan 2019 har Gustaf & Viktor turnérat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen Hymns To The Rising Sun (2020) och Samlade sånger (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.