Fjällkalaset firar 10 år!

I början av februari flyttar Mix Megapol sändningarna till Lindvallen i Sälen. För tionde gången äger Mix Megapols Fjällkalas rum och det ska förstås firas lite extra. Utöver radiosändningar bjuds det på livemusik och stand-up.

Gry Forssell med vänner och Mix Megapols programledare sänder live direkt från Experium, Jakob Öqvist och sonen Douglas bjuder på stand-up, och Måns Zelmerlöw, Hanna Ferm, Tusse och Idol-vinnaren Birkir Blær uppträder live.

On air pågår en tävling där Mix Megapols egen Fjäll-Kjell åker Sverige runt och ställer skidor på olika ställen. Men VAR? Lyssna på Mix Megapol  varje vardag och svara rätt på var Fjäll-Kjell befinner sig. Priset är att få ta med familjen på Mix Megapols Fjällkalas där Mix Megapol står för hela kalaset – boende, Skipass, skidhyra, måltider och aktiviteter.

– I år håller vi tummarna för att vi ska kunna bjuda våra lyssnare på en härligt stärkande semester i fjällen. Det blir tionde gången som vi genomför Fjällkalaset tillsammans med lyssnare och samarbetspartners. Förutom all underbar skidåkning kommer vi att bjuda på livesändningar, bra artister och dessutom stand-up, men naturligtvis anpassat efter läget i februari och vi följer alla de restriktioner som gäller, säger Alexander Lindahl, Produktchef Mix Megapol.

Mix Megapols Fjällkalas finns på plats i Lindvallen, Sälen under perioden 10-13 februari.