Citat:

”Carola har alltid varit en stor förebild för mig på scenen och jag är så glad att vi får göra både en turné och en låt tillsammans nu. Äntligen!” – Måns

A Grand X-Mas med Måns Zelmerlöw och Carola

När vi äntligen kan samlas igen kring jul så bjuder Måns och Carola in till en julkonsert med extra allt. A Grand X-mas har premiär den 24 november i Jönköping och kommer sedan att åka landet runt innan grand final i Gävle den 17 december.

Då har de bland annat besökt både Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg samt Malmö Arena. På scen backas de två stjärnorna upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. Carola och Måns utlovar en unik upplevelse med värme och julkänsla inför årets stora högtid, och båda artisterna kommer självklart bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Lets sing är som syre för min själ och en vitamininjektion till min kropp! Lets sing känns så självklar som duett mellan Måns & mig och jag blir så glad varje gång vi sjunger den. För mig är Lets sing mer än en julsång som just nu känns så rätt i tiden då vi inte kan låta sången få tystna i mörka tider men låta den ge oss glädjen och hoppet tillbaka, säger Carola.

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin egna julshow på Grand Hôtel i Stockholm inför utsålt hur med stående ovationer.

Carola laddar upp inför julen men att planera inför hennes kommande stora Jubileum år 2023, Måns som ständigt är aktuell laddar upp inför julen med medverkan årets upplaga av Tv4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister och har härifrån precis släppt låtarna ”Faller” som är en tolkning av Molly Hammas ”Tell Her” och ”Sober” som är en tolkning av Norlie KKV’s ”Mer för Varandra”.

Turnéplan A Grand X-Mas

24 Nov, JÖNKÖPING, Husqvarna Garden PREMIÄR
26 Nov, HELSINGBORG, Helsingborg Arena
2 Dec. LULEÅ, Coop Norrbotten Arena
3 Dec. ÖRNSKÖLDSVIK, Hägglunds Arena
8 Dec. VÄXJÖ, Vida Arena
9 Dec. MALMÖ, Malmö Arena
10 Dec. GÖTEBORG, Scandinavium
14 Dec. STOCKHOLM, Avicii Arena
15 Dec. LINKÖPING, Saab Arena
16 Dec. ÖREBRO, Conventum
17 Dec. GÄVLE, Monitor ERP Arena