Voca people

Den internationella musikteatergruppen Voca People har i flera år fyllt teatersalonger runt om i världen och två miljoner människor har hittills sett deras show. Nu kan man se föreställningen som kombinerar a cappella-sång och beatbox-teknik på Viking Lines flaggskepp, nya Viking Glory.

–Voca People har uppträtt i över 40 länder och vunnit flera priser och erkännanden. På YouTube har showen visats över 80 miljoner gånger. Viking Glory är vårt nya fartyg i flottan och flaggskepp också när det gäller utbudet på internationell underhållning”, säger Viking Lines underhållningschef Mikael Panelius.

I höst intar åtta skickliga artister scenen i Vista Room på Viking Glory. Publiken kommer bland annat att få höra instrument, som egentligen inte finns. Allt ljud som hörs på scenen producerar sångarna med sina egna röster. Nyckelorden är a cappella och beatbox. Under showen får publiken njuta av en otroligt bred repertoar av musik med allt från Madonna och Michael Jackson till Mozart, och man kommer att kunna identifiera tiotals internationella hitlåtar under föreställningens gång.

Showen, som skapats av ”Lior Kalfon” och ”Shai Fishman”är berättelsen om åtta vänliga utomjordingar som är vita från topp till tå. Deras rymdskepp har nödlandat på jorden och under föreställningen bekantar sig karaktärerna med invånarna på jorden och deras musik.

–Voca People menar att livet är musik och musik är livet. Denna show är perfekt för alla som älskar musik, komedi och teater. Den energiska föreställningen är fängslande och kommer garanterat att locka fram skrattsalvor bland publiken. Det är en föreställning som passar hela familjen”, berättar Mikael Panelius.

Voca People uppträder på Viking Glory 19/9–13/10 med premiär måndagen den 19/9. Därefter ges föreställningen varje dag förutom 26/9, 3/10 och 10/10. Viking Glory är Viking Lines senaste tillskott i flottan och kryssar sedan i mars till Åbo varje kväll kl. 20.00 från Stockholm.