Västanå Jul

Västanå Teaters jubileumsår avslutas med en färgstark julkonsert i Berättarladan. Med Västanå Julföreställning utlovas en kväll fylld med ljus, glädje och överraskningar.

Magnus och Sophia Stinnerbom har bjudit in välkända Västanåprofiler till bandet: Roger Tallroth, Sébastien Dubé, Niklas Bertilsson och Anna Karlsson. Föreställningen består av två akter med 50 minuters paus för julmiddag och spelas 1–18 december 2022 i den vinterbonade salongen Loftet i Berättarladan, Rottneros.

–Årets Västanå Jul har fullt fokus på musiken där ingen kväll kommer att vara den andra lik. Jag och Sophia har återigen samlat ihop drömorkestern och ska tillsammans med Sveriges mest mångfacetterade artist Anders ’Moneybrother’ Wendin söka oss in i den djupaste julkänslan med ledorden nyfikenhet, äkthet och kärlek, säger Magnus Stinnerbom, kompositör och musikansvarig på Västanå Teater.

–Västanå Jul blir kulmen på teaterns 50-årsfirande år 2022. Konserten blir ett färgsprakande fyrverkeri av klanger, artisteri och känslor, säger Leif Stinnerbom, teaterchef på Västanå Teater.

Föregående artikelJazz möter klassiskt
Nästa artikelAlbert Edelfelt