Stones till Friends Arena

The Rolling Stones återvänder till Europa i sommar och förkunnar att de genomför fjorton konserter i tio länder runt om Europa med turnén SIXTY för att fira bandets 60-årsjubileum!

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny produktion. Den 31 juli avslutas hela turnén på Friends Arena i Stockholm med bandets enda konsert i Norden!

Det råder inga tvivel om att Stones slår på stort för att fira sitt 60-årsjubileum. På SIXTY kommer de fortsatt ha sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad med klassiker som Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin Jack Flash, Tumbling Dice, (I Can’t Get No) Satisfaction, Start Me Up och många fler. Däremot är det är inte en Rolling Stones-konsert utan överraskningar, därför kommer ett urval av oväntade låtar från deras exceptionella arkiv att dyka upp på låtlistan under konsertkvällarna. I äkta Stones-anda kommer det bli en spektakulär ny SIXTY-produktion som innefattar en stor scen, banbrytande ljussättning och toppmodern videodesign. Allt detta och mycket mer kommer att utforma den här efterlängtade Europaturnén.

Föregående artikelDödsdansen goes VR
Nästa artikel Ullevi utlovar REKORDSOMMAR