Mysrys på Furuvik

Årets rysligaste och mysigaste upplevelse är äntligen tillbaka! Mellan den 15 oktober och 5 november fylls Furuviksparken med mysrysiga skräckupplevelser för hela familjen där du möter både häxor, zombies och vättar.

Mellan den 15 oktober och 5 november förvandlas Furuvik till en mysrysig plats för hela familjen med massor av läskiga öden och otäcka väsen. Parken fylls med upplevelser både för yngre barn och modigare besökare, så som Den knasiga leksaksmakaren, skelettjakt hos varulvarna och Zombie-Expressen. Nytt för i år är den helt färska Pelle Svanslös-föreställningen ”Buuus eller Godis” som vänder sig till hela familjen.

Under fyra kvällar efter att parken stängt sitt ordinarie Halloweenfirande, öppnas portarna på nytt och bjuder in till en mörkare upplevelse, Horror Nights. Skräcknivån är maxad i både skräckhus och tematiserade områden. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. Årets nyhet under Horror Nights är Ön där du tillsammans med försvarsgruppens sök- och räddningsinsats går ut på den avspärrade ön och går till botten med vad som hänt i laboratoriets mörka gångar. Ingenstans är man fredad från onda väsen här och därför är den rekommenderade åldersgränsen 13 år under Horror Nights.

– Efter förra årets succéfirande under Halloween är jag förväntansfull över det här årets förvandling. Vår mysrysiga upplevelse förstärks med en helt ny Pelle Svanslös-föreställning samtidigt som vi satsar storslaget på upplevelsen för våra riktiga skräckälskare. Vi kommer ha fler väsen än någonsin i parken, säger Sandra Wilke, vd på Furuvik.

Under Halloween är även Furuvik Havshotell och Furuvik Havskrog öppet där man kan boka Halloweenpaketet. Gästerna får då en natt på Furuvik Havshotell, entré till Halloween på Furuvik, frukostbuffé och fri parkering.

www.furuvik.se

Föregående artikelNordstan firar 50 år
Nästa artikelDesignhösten i Paris