Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist tillsammans i den glittrande julkonserten A Grand X-mas!

Varken Carola eller Måns behöver någon närmare presentation. De är två av Sveriges mest älskade och folkkära artister som nu sammanstrålar i en glittrande och elegant julkonsert. När vi äntligen kan ses igen kring julens högtid så bjuder de två artisterna in till en julkonsert med extra allt.

A Grand X-mas har premiär den 24 november i Jönköping och kommer sedan att åka landet runt innan grand final i Gävle den 17 december. Då har vi bland annat besökt både Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg samt Malmö Arena.

På scen backas de två stjärnorna upp av ett trettonmannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. Carola och Måns utlovar en unik upplevelse med värme och julkänsla inför årets stora högtid, och båda artisterna kommer självklart bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin julshow på Grand Hôtel i Stockholm.

Turnéplan
24 November, Jönköping, Husqvarna Garden
26 November Helsingborg, Helsingborg Arena
2 December Luleå, Coop Norrbotten Arena
3 December Örnsköldsvik, Hägglunds Arena
8 December Växjö, Vida Arena
9 December Malmö, Malmö Arena
10 December Göteborg, Scandinavium
14 December Stockholm, Avicii Arena
15 December Linköping, Saab Arena
16 December Örebro, Conventum
17 December Gävle, Monitor ERP Arena

Föregående artikelJazzgiganterna
Nästa artikelStockholms filmfestival