Gubbvarning 2.0

Argare, bittrare men med glimten i ögat

Turnépremiär för NYA ”Gubbvarning 2.0” blir det den 5 oktober i Stockholm på Intiman och turnén gästar totalt 21 orter runt om i landet med final i Skövde på Kulturhuset hösten 2022.

Lennie Normans nya och uppgraderade humorshow ”Gubbvarning Live 2.0” ger sig ut på turné runt om i landet. Nu med nytt material fortsätter Lennie att skärskåda tiden vi lever i som tar tempen på samtiden och lyfter till en helt ny nivå hösten 2022. Första upplagan av Gubbvarning gjorde jättesuccé och spelades för fullsatta salonger med 111 föreställningar i bagaget hyllades showen till skyarna av både publik och kritiker.

–Nu är det dags att förlänga livet med ett gott skratt! Man brukar säga att man kan vila sig i form och nu är jag utvilad i en farlig form och med första ronden Gubbvarning i bagaget blev det 111 föreställningar! Nu kommer jag tillbaka med helt nytt material och genuin lust i nya ”Gubbvarning Live 2,0”, säger Lennie Norman.

Föreställningen bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen ”Gubbvarning live” som sålts i över 70 000 exemplar och en show som spelats för fullsatta hus.

Det blir en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker.

Argare, bittrare men med glimten i ögat, så kommer Lennie bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass, säger Lennie

www.mtlive.se

Föregående artikelDesignhösten i Paris
Nästa artikelStrage on stage