Alla onda ting är tre

Premiär den 4 november Dergårdsteatern i Lerum

Göteborg East End är en av Sveriges nya teaterscener där det sjuder av skaparglädje, konst och teater. Första storsatsningen är nyskrivna humorföreställningen Alla onda ting är tre.

På scen ser vi Håkan Klamas, Bengt Sanzén och Anneli Söderström i rollerna.

Regissör är L Per E Pettersson som ligger bakom succén ”Full Frys” med flera. –Jag fullkomligt älskar denna förställning då den innehåller allt: historia, humor, sång, glädje och lite svärta. Teatern lever igen efter coronan och detta är en nystart som heter duga. En adrenalininjektion rätt in i teaterns hjärta. Vi bär ju alla ett ansvar att få i gång kulturen, säger L Per E Pettersson.

–Att återigen få jobba i Lerum, vår hemkommun, är det främsta skälet till att jag återigen står på teaterscenen. Detta ska bli så oerhört kul. Humor i sin bästa form, säger Håkan Klamas. Föreställningen ”Alla Onda ting” kretsar kring länsman Leonard Stamsten, som på sin ålders höst ser tillbaka på två av sina mest intressanta mordfall. Samtidigt går han en kamp mot livets klocka för att lösa det enda fall han hittills inte lyckats knäcka, mordet på sin egen fru. Är det en mordgåta? Nej… och ja. Det finns tre mordfall att lösa genom föreställningen, men man kan också bara se den som en upplevelse utöver det vanliga med inslag av sång, dans och en zeppelinare. De tre skådespelarna Håkan Klamas, Bengt Sanzén och Anneli Söderström kommer tillsammans att gestalta över 20 roller och regisseras av L Per E Pettersson!

www.sommarteater.nu

Föregående artikelKulturell front
Nästa artikelFiner & Taylor